Over ons

Over ons

Bent u op zoek naar een gekwalificeerde aannemer in Amsterdam en omgeving voor uw bouwproject? 
Aurik Bouw en Advies verzorgt graag uw verbouwing, aanbouw of renovatie.

Wij zijn een aannemersbedrijf met meer dan 17 jaar ervaring en onze passie voor het verfraaien en renoveren van woningen heeft ons al op veel bijzondere plekken gebracht.
Zo hebben we gewerkt aan het herstel van verschillende
Rijksmonumenten en hebben we veel mensen weer gelukkig gemaakt met hun woning dankzij een succesvolle verbouwing.

Passie

Als aannemer krijgen wij er energie van om onze klanten blij te maken. Of het nu gaat om de renovatie van een monument, het herstellen van een jaren dertig woning of de aanbouw van een modernistische villa, wij zien het als een uitdaging om onze klanten optimaal te laten genieten van een bouwproject.

Daarbij telt voor ons niet alleen het eindresultaat, maar het hele
verbouwingstraject. Bij Aurik Bouw en Advies geloven we dat iedere verbouwing een feestje kan zijn. Het is een bijzonder proces om de transformatie van een woning mee te maken en we willen graag dat dit voor de klant zo ontspannen en prettig mogelijk verloopt.

persoonlijk

We ontzorgen onze klanten op veel manieren. Wij kunnen u volledig begeleiden in het bouwtraject en staan u bij van ontwerp tot oplevering.
 
Daarnaast hechten wij waarde aan een heldere communicatie en leggen wij precies uit wat we gaan doen en welke kosten u daarbij kunt verwachten. We maken duidelijke afspraken over de oplevertermijnen en zorgen dat wij binnen dit tijdsbestek een uitstekend resultaat afleveren.
 
Uiteraard blijven we tijdens het bouwtraject flexibel: wanneer u graag iets wil aanpassen of veranderen, kijken we met u naar oplossingen. Daarnaast voeren wij bij de afronding van een project een uitgebreide kwaliteitscontrole uit, zodat u niet met losse eindjes blijft zitten. 

Bent u opzoek naar een aannemer die échte kwaliteit levert? 
Dan bent u opzoek naar Aurik Bouw en Advies.